Мастурбатор Tenga Spinner TETRA

  • Производител: TENGA
  • Кат. номер: 6677

Новото измерение в света на мастурбаторите ви очаква!

TENGA SPINNER пристига от Япония, за да зарадва всички почитатели на дискретните мастурбатори и силните оргазми. TENGA SPINNER TETRA е гъвкав мастурбатор, изработен от ултра-мек материал, който в комбинация с лубрикант на водна основа, става така сластно хлъзгав, както дори истинската вагина не може!

TETRA има уникален вътрешен релеф на "плочки" с издадени кантове, който се плъзга по дължината на члена, стимулира всеки сантиметър и доставя неземно удоволствие. Специално създаденият дизайн позволява на играчката да се усуква съвсем сама около члена. Гледайте демонстрацията във видеото.

Единственото необходимо, за да изпитате това удоволствие, е да приложите лубрикант на входа на мастурбатора и да го натиснете надолу към члена си с ръка. След това, магията се случва сама!

Tenga Tetra е мастурбатор за многократна употреба, като броят на използванията зависи от начина на използване и полаганата грижа за продукта.

След употреба, изплакнете добре с хладка вода и мек сапун или почистващ спрей за секс играчки. Винаги подсушавайте добре на поставката, преди да съхраните своя TENGA SPINNER TETRA.

Приятно въртене!

85,00 лв. 77,00 лв.
Базова цена: 77,00 лв.
Моля, изберете: