Мастурбатор Tenga Spinner HEXA

  • Производител: TENGA
  • Кат. номер: 6678

Новото измерение в света на мастурбаторите ви очаква!

TENGA SPINNER пристига от Япония, за да зарадва всички почитатели на дискретните мастурбатори и силните оргазми. TENGA SPINNER HEXA е гъвкав мастурбатор, изработен от ултра-мек материал, който в комбинация с лубрикант на водна основа, става така сластно хлъзгав, както дори истинската вагина не може!

TETRA има уникален вътрешен релеф на хексагони, който се плъзга по дължината на члена, стимулира всеки сантиметър и доставя неземно удоволствие. Специално създаденият дизайн позволява на играчката да се усуква съвсем сама около члена. Гледайте демонстрацията във видеото.

Единственото необходимо, за да изпитате това удоволствие, е да приложите лубрикант на входа на мастурбатора и да го натиснете надолу към члена си с ръка. След това, магията се случва сама!

Tenga Tetra е мастурбатор за многократна употреба, като броят на използванията зависи от начина на използване и полаганата грижа за продукта.

След употреба, изплакнете добре с хладка вода и мек сапун или почистващ спрей за секс играчки. Винаги подсушавайте добре на поставката, преди да съхраните своя TENGA SPINNER HEXA.
Приятно въртене!

85,00 лв. 77,00 лв.
Базова цена: 77,00 лв.
Моля, изберете: