Мастурбатор Tenga Flip Zero с вибрация

  • Производител: TENGA
  • Кат. номер: 6673

Tenga Zero - най-луксозната Тенга, правена досега, сега вече и с вибрация!

Защо Zero?
Разработена под формата на 0, FLIP ZERO е създадена изцяло от нулата (в буквален и преносен смисъл), утилизирайки десетилетието на опит, събран от дизайнерите на TENGA!

Концепция
Възможностите за удоволствие са безкрайни - използвайки най-добрите материали и съвременна технология, TENGA представя логичното луксозно продължение към изключително популярната линия дискретни мъжки мастурбатори. Благодарение на 2 вибриращи ядра - в центъра и в дълбочина, ще изпитате блаженството, което само Tenga може да ви даде.

Благодарение на плътния вход на мастурбатора, лубрикантът не изтича и можете да се насладите на силно вакуумно засмукване, което обгръща целия член и ви доставя неизпитвано досега удоволствие по време на мастурбация.

Лесното отваряне на играчката пък гарантира, че можете да я почистите без никакви усилия и да я ползвате отново, и отново, и отново.

FLIP ZERO е ергономично разработен, така че да пасва удобно в ръката. От двете страни на мастурбатора има меки подложки, чрез които контролирате силата на засмукване и стимулация, която се случва в играчката. Към подобрения дизайн е добавена и специална пластмасова ръка, която заключва играчката така, че проникването в нея да бъде плътно и лубрикантът да остане във вътрешността.

Използваният от TENGA висококачествен, супер мек и нежен, термопластичен еластомер ще ви достави неповторимо удоволствие. Вътрешността на ZERO е изпълнена с множество разнообразни детайли, всеки един от които доставя различно усещане, докосвайки главичката или ствола на члена. Той бива обгърнат от всички страни, за едно триизмерно преживяване, което не може да се сравни с нищо - нито с ръка, нито с жена!

 
Употреба: След отваряне добавете лубрикант. Затворете и вкарайте пениса си в отвора. Можете да контролирате степента на засмукване, както и усещането за стегнатост, като притискате играчката на обозначените места от двете й страни.
 
ВЕЧЕ И С ВИБРАЦИЯ

Новият модел FLIP ZERO EV идва с два вибриращи мотора, внедрени в ултра-мекият, релефен ръкав. Само с натискане на един бутон, ще се насладите на уникалното усещане, което някои мъже категоризират дори като по-добро от истинското нещо!

Режими на вибрация: ниско / високо / импулсно / алтернативно / случайно
 
Други спецификации:
  • За многократна употреба
  • USB акумулаторна батерия
  • Време на работа: Прибл. 40 минути (пълно захранване)
  • Време за зареждане: Прибл. 90мин
  • Водоустойчивост до 50 см
  • * Базата за зареждане не е водоустойчива
  • Включена мостра лубрикант
 
Гаранция от производител: 1 година от датата на покупката
669,00 лв. 540,00 лв.
Базова цена: 540,00 лв.
Моля, изберете: