Мастурбатор Tenga Flip Zero

  • Производител: TENGA
  • Кат. номер: 6671

Tenga Zero - най-луксозната Тенга, правена досега!

Защо Zero?
Разработена под формата на 0, FLIP ZERO е създадена изцяло от нулата (в буквален и преносен смисъл), утилизирайки десетилетието на опит, събран от дизайнерите на TENGA!

Концепция
Възможностите за удоволствие са безкрайни - използвайки най-добрите материали и съвременна технология, TENGA представя логичното луксозно продължение към изключително популярната линия дискретни мъжки мастурбатори.

Новите висоти на удоволствието вече са достижими с новия FLIP ZERO. Благодарение на плътния вход на мастурбатора, лубрикантът не изтича и можете да се насладите на силно вакуумно засмукване, което обгръща целия член и ви доставя неизпитвано досега удоволствие по време на мастурбация.

Лесното отваряне на играчката пък гарантира, че можете да я почистите без никакви усилия и да я ползвате отново, и отново, и отново.

FLIP ZERO е ергономично разработен, така че да пасва удобно в ръката. От двете страни на мастурбатора има меки подложки, чрез които контролирате силата на засмукване и стимулация, която се случва в играчката. Към подобрения дизайн е добавена и специална пластмасова ръка, която заключва играчката така, че проникването в нея да бъде плътно и лубрикантът да остане във вътрешността.

Традиционният за TENGA висококачествен, супер мек и нежен силикон отново ще ви достави неповторимо удоволствие. Вътрешността на ZERO е изпълнена с множество разнообразни детайли, всеки един от който доставя различно усещане, докосвайки главичката или ствола на члена. Той бива обгърнат от всички страни, едно триизмерно преживяване, което не може да се сравни с нищо - нито с ръка, нито с жена!

Употреба: След отваряне добавете лубрикант. Затворете и вкарайте пениса си в отвора. Можете да контролирате степента на засмукване, както и усещането за стегнатост, като притискате играчката на обозначените места от двете й страни.

Бъдещето е тук. Подарете си най-възбуждащият мастурбатор на 2016 година - вижте тук!

389,00 лв. 299,00 лв.
Базова цена: 299,00 лв.
Моля, изберете: