Мастурбатор Tenga Egg Thunder

  • Производител: TENGA
  • Кат. номер: 6648
Яйце за мастурбиране TENGA Thunder, произведено в Япония. Насладете се на непознати досега оргазми с модерният и дискретен Tenga мастурбатор!

Thunder е един от моделите в новата серия яйца на Tenga с още по-невероятни релефи за нови изживявания и усещания. Вътрешността му съдържа специален релеф оформен като гръмотевица - за истинско наелектризиращо сетивата удоволствие! Когато проникнете във вътрешността на Thunder, тънкото меко връхче ще погали главичката на пениса подобно на език по време на орална любов, след което ще му позволи да проникне по-дълбоко.

Tenga Thunder е изработен от изключително мек силикон, който плътно обгръща пениса. Има специално позициониран релеф по цялата си вътрешност, който в комбинация с лубрикант ще предизвика интензивна стимулация на пениса! Релефът е най-съсредоточен в горната част на яйцето, така че главичката да бъде масажирана максимално. Силата на стимулация зависи от това колко силно стискате яйцето!

Tenga яйцата са за еднократна употреба. Подходящи са за всеки размер пенис, тъй като се разтягат от 6 cm до 30 cm.
 
Начин на употреба: сипете малко от включения лубрикант във вътрешността на яйцето, поставете главата на члена си вътре, обхванете с ръка и разтегнете яйцето с движения нагоре и надолу.
Насладете се на усещането!flip hole red 
15,00 лв. 14,00 лв.
Базова цена: 14,00 лв.
Моля, изберете: