Мастурбатор Tenga Egg Surfer

  • Производител: TENGA
  • Кат. номер: 6653
Яйце за мастурбиране TENGA Surfer, произведено в Япония. Насладете се на непознати досега оргазми с модерният и дискретен Tenga мастурбатор!

Surfer е един от моделите в новата серия яйца на Tenga с още по-невероятни релефи за нови изживявания и усещания. При релефа на Surfer удоволствието идва от всички страни и в разнообразни усещания - комбинацията от меки ръбчета и гладки мехурчета ще ви изпрати на седмото небе! Винаги можете да очаквате изненада от това яйце!

Tenga Surfer е изработен от изключително мек силикон, който плътно обгръща пениса. Има специално позициониран релеф по цялата си вътрешност, който в комбинация с лубрикант ще предизвика интензивна стимулация на пениса! Релефът е най-съсредоточен в горната част на яйцето, така че главичката да бъде масажирана максимално. Силата на стимулация зависи от това колко силно стискате яйцето!

Tenga яйцата са за еднократна употреба. Подходящи са за всеки размер пенис, тъй като се разтягат от 6 cm до 30 cm.
 
Начин на употреба: сипете малко от включения лубрикант във вътрешността на яйцето, поставете главата на члена си вътре, обхванете с ръка и разтегнете яйцето с движения нагоре и надолу. Насладете се на усещането!flip hole red 
15,00 лв. 14,00 лв.
Базова цена: 14,00 лв.
Моля, изберете: