Мастурбатор Tenga Egg Street KH

  • Производител: TENGA
  • Кат. номер: 6643

Яйцето за мастурбиране Tenga Egg Street е създадено, за да подтикне всеки мъж да се наслади на своята сексуалност. Това не е нещо, от което трябва да се срамуваме или портесняваме. Здравословните сексуални наслади са сигурен начин, по който да обогатим живота си. Необходимо е просто всички хора по света да се радват свободно и безопасно на своята сексуалност.

Сътрудничеството на Tenga с фондацията Кийт Харинг цели именно реализацията на такъв чудесен свят за всички ни. 

Усетете прилив на енергия от улицата! Динамични детайли, обвързани заедно в ярък контраст, осигуряват прилив на силни усещания. Вълнуваща стимулация!

Яйце за мастурбиране Tenga Egg Street, произведено в Япония. Насладете се на непознати досега оргазми с модерния и дискретен Tenga мастурбатор!Egg Street е един от моделите в новата серия яйца на Tenga с още по-невероятни релефи за нови изживявания и усещания.

Tenga Egg Street е изработен от изключително мек силикон, който плътно обгръща пениса. Има специално позициониран релеф по цялата си вътрешност, който в комбинация с лубрикант ще предизвика интензивна стимулация на пениса! Релефът е най-съсредоточен в горната част на яйцето, така че главичката да бъде масажирана максимално. Силата на стимулация зависи от това колко силно стискате яйцето!

Супер разтеглив еластомер скрит във всяко едно от тези дискретни яйца. Разширява се драстично за плътно прилепване, независимо от размера. То е фантастичен подарък за приятел и идеален спътник за пътуване!

Tenga яйцата са за еднократна употреба. Подходящи са за всеки размер пенис, тъй като се разтягат от 6 cm до 30 cm.

Начин на употреба: 
Сипете малко от включения лубрикант във вътрешността на яйцето, поставете главата на члена си вътре, обхванете с ръка и разтегнете яйцето с движения нагоре и надолу. Насладете се на усещането!

15,00 лв. 14,00 лв.
Базова цена: 14,00 лв.
Моля, изберете: