Мастурбатор Tenga Egg Shiny

  • Производител: TENGA
  • Кат. номер: 6652
Яйце за мастурбиране TENGA Shiny, произведено в Япония. Насладете се на непознати досега оргазми с модерният и дискретен Tenga мастурбатор!

Shiny е един от моделите в новата серия яйца на Tenga с още по-невероятни релефи за нови изживявания и усещания. Релефът му е предназначен за хора, които искат бързо и интензивно удоволствие. Връхчетата на меките власинки създават усещането за дълбоко проникване и плавно поемат целия член, доставяйки ви невероятно удоволствие.

Tenga Shiny е изработен от изключително мек силикон, който плътно обгръща пениса. Има специално позициониран релеф по цялата си вътрешност, който в комбинация с лубрикант ще предизвика интензивна стимулация на пениса! Релефът е най-съсредоточен в горната част на яйцето, така че главичката да бъде масажирана максимално. Силата на стимулация зависи от това колко силно стискате яйцето!

Tenga яйцата са за еднократна употреба. Подходящи са за всеки размер пенис, тъй като се разтягат от 6 cm до 30 cm.
 
Начин на употреба: сипете малко от включения лубрикант във вътрешността на яйцето, поставете главата на члена си вътре, обхванете с ръка и разтегнете яйцето с движения нагоре и надолу. Насладете се на усещането!flip hole red 
15,00 лв. 14,00 лв.
Базова цена: 14,00 лв.
Моля, изберете: