Мастурбатор Air-Tech Strong

  • Производител: TENGA
  • Кат. номер: 6662

Мастурбатор Air-Tech Strong - възбуждащо усещане, което ще ви остави без дъх - отново и отново!

Tenga Air-Tech Gentle прави мастурбацията нещо повече от това, което е! Тази стилна, функционална секс играчка ще ви зашемети със своя специален дизайн, който създава невероятна въдушна стимулация чрез своята AIR-TECH система, в комбинация със специален отстраняем ръкав, който позволява да използвате играчката многократно!

Air-Tech Strong е моделът за вас, ако си падате по интензивната стимулация и искате да усетите разтърсващо удоволствие! Плътно проникване и тесен отвор, който поема члена изцяло и обгръща всяка една извивка от него с добре откроените си релефи!

Как се ползва: Обелете фолиото. Отлепете защитната лепенка на вакуум клапата. Отворете капачката. Изсипете лубриканта от сашето във вътрешността и около отвора. Проникнете в мастурбатора и го движете, за да мастурбирате.

Как се почиства: Свалете ръкава, обрънете го наопаки и го измийте на течаща вода с мек антибактериален сапун. Подсушете с кърпа, след това го обърнете в оригинална му позиция и го поставете обратно.

АirТech са мастурбатори за многократна употреба, правят по-силен вакуум и имат нова подобрена система за въздушния поток. Не забравяйте да освободите въздушната клапа преди употреба, както и обилно да приложите лубрикант на входа на мастурбатора, за гарантирано приятно проникване. Използвайте само с лубриканти на водна основа!

75,00 лв. 60,00 лв.
Базова цена: 60,00 лв.
Моля, изберете: