Мастурбатор Tenga Bobble Crazy Cubes

  • Производител: TENGA
  • Кат. номер: 66046

Мастурбатор Tenga Bobble Crazy Cubes обещава щура стимулация както никоя друга секс играчка досега!

Bobble Crazy Cubes е най-новото японско изобретение на TENGA и изпъква не само със своите ярки цветове, но и с уникалната контрастираща стимулация.

Всяко проникване в изкусително меката и хлъзгава вътрешност, носи неповторимо усещане!

Идеален за всеки мъж, както и прекрасен избор за подарък, тъй като мастурбаторът е изключително дискретен и е за многократна употреба.

Новата технология за изработката на този мастурбатор позволява използването на по-плътни еластомерни части да бъдат прикрепени вътре в мекия материал, за изцяло нов вид стимулация!

Нещо повече - силата на стискане на ръката ви определя колко точно интензивна ще бъде стимулацията. Почувствайте динамичните движения от 2 контрастиращи материала!

Мастурбаторът е лесен за почистване и е с включена стойка за сушене. Можете да го измиете съвсем лесно, като го обърнете отвътре-навън, и почистите с вода и мек сапун.

Материал и поддръжка:

TPE (Термопластичен Еластомер) е вид хипоалергенна гума, която е по-малко пореста от останалите порести материали, не е токсична и не съдържа фталати. Наподобява PVC и JELLY на външен вид. Препоръчително е да се съхранява отделно от други TPE играчки.
 

Други характеристики:

Размер (Д × Ш × В mm): 140 × 55 × 55 мм

Дължина на вмъкване Прибл. (mm): 165 мм

Ширина на вмъкване Прибл. (mm): 45 мм

Тегло (g): 245г

Други спецификации: за многократна употреба, включена дозичка лубрикант

Материали: Еластомер, PP

Лубрикант: HOLE LOTION [REAL] (червен) Състав: вода, глицерин, натриев полиакрилат, етанол, хидроксиетилцелулоза, феноксиетанол, метилпарабен, EDTA-2Na, полисорбат 80, сорбитан кокоат, аромат

 

89,00 лв. 80,10 лв.
Базова цена: 80,10 лв.
Моля, изберете: