Мастурбатор Premium Dual Sensationl

  • Производител: TENGA
  • Кат. номер: 66016

Новата луксозна серия мастурбатори PREMIUM TENGA CUP предлага завладяващо усещане и изненадващо задоволяваща маструбация. По-интензивна стимулация със специфични детайли на вътрешния релеф и подобрени материали на маншона и лубриканта. 

Детайлите са подсилени, формите са усложнени и материалът е богато лубрикиран предварително с премиум лубрикант TENGA за интензивна стимулация от момента на проникване до големия финал. Маншонът е изработен от еластомер и е 1.5 пъти по-плътен в сравнение с мастурбаторите от оригиналната серия.

Благодарение на фината регулация на твърдостта на еластомера и уплътнителната гъба, контрастът в усещането, което създават двата канала на Premium Dual Sensation CUP е категоричен, а насладата е всепоглъщаща. Premium Dual Sensation CUP предоставя контрастни стимулации от двата противостоящи канала на мастурбатора с по-твърдо докосване от твърдата страна и по-меко погалване от нежната страна. В комбинация с подобрените вътрешните материали, чувството на проникване в Premium Dual Sensation CUP ще ви накара да последвате Джеф Безос в космоса. С помощта на клапата можете да регулирате и силата на засмукване във вътрешността.

Характеристики

  • Размер (Д × Ш × В mm): 69 × 69 × 155
  • Дължина на проникване (mm): 150
  • Ширина на проникване (mm): 45
  • Тегло (g): 154

Материали

Маншон: термопластичен еластомер (TPE)

Корпус: PE

Предварително лубрикиран с премиум лубрикант TENGA

Съдържание на лубриканта: вода, глицерин, пропилен гликол, хидрогенирано рициново масло Peg-40, натриев полиакрилат, феноксиетанол, циклопентасилоксан, хидроксиетилцелулоза, метилпарабен, хидроксипропил циклодекстрин, йодопропинил бутилкарбамат, циклотетрасилоксан

Предназначен за еднократна употреба.

55,00 лв. 50,00 лв.
Базова цена: 50,00 лв.
Моля, изберете: