Мастурбатор Premium Rolling Head

  • Производител: TENGA
  • Кат. номер: 66015

Новата луксозна серия мастурбатори PREMIUM TENGA CUP предлага завладяващо усещане и изненадващо задоволяваща маструбация. По-интензивна стимулация със специфични детайли на вътрешния релеф и подобрени материали на маншона и лубриканта. 

Детайлите са подсилени, формите са усложнени и материалът е богато лубрикиран предварително с премиум лубрикант TENGA за интензивна стимулация от момента на проникване до големия финал. Маншонът е изработен от еластомер и е 1.5 пъти по-плътен в сравнение с мастурбаторите от оригиналната серия.

Гъвкавото спирално тяло на PREMIUM TENGA ROLLING HEAD дава свободата да добавите концентрирана стимулация на главичката на пениса си или допълнително дълбоко засмукване ако компресирате мастурбатора. С нова, стеснена вътрешност за по-плътно проникване, ще получите върховно усилено динамично усещане, за което дори не сте мечтали. С помощта на клапата можете да регулирате и силата на засмукване във вътрешността.

Характеристики

  • Размер (Д × Ш × В mm): 69 × 69 × 155
  • Дължина на проникване (mm): 150
  • Ширина на проникване (mm): 45
  • Тегло (g): 154

Материали

Маншон: термопластичен еластомер (TPE)

Корпус: PE

Предварително лубрикиран с премиум лубрикант TENGA

Съдържание на лубриканта: вода, глицерин, пропилен гликол, хидрогенирано рициново масло Peg-40, натриев полиакрилат, феноксиетанол, циклопентасилоксан, хидроксиетилцелулоза, метилпарабен, хидроксипропил циклодекстрин, йодопропинил бутилкарбамат, циклотетрасилоксан

Предназначен за еднократна употреба.

49,00 лв. 44,00 лв.
Базова цена: 44,00 лв.
Моля, изберете: