Доставка

Поръчка и доставка

С натискането на бутона Изпращане, официално приключвате и изпращате поръчката. Ние ще Ви се обадим на посоченият телефон, за да потвърдите. Съветваме Ви да въвеждате коректни данни, за да изпратим успешно желаната покупка.

Доставката се звършва с куриерски фирми Rapido и Speedy. Стойността на доставката е 6 лв. до адрес или до офис на територията на цяла България, в рамките на 48 часа от потвърждаване на поръчката.

Поръчаната стока се изпраща напълно анонимно, в дискретна опаковка. Дори куриерът няма да разбере какво доставя, така че дискретността Ви е гарантирана.

Можете да платите стойността на поръчката на куриера, при получаване (наложен платеж), както и в момента на изпращането и - с дебитна/кредитна карта през системата на Борика.

Можете да върнете закупените стоки в срок от 14 календарни дни от получаването им, без да посочвате конкретна причина. Ние ще възстановим заплатената от Клиента сума по банков път в срок не по-късно от 14 календарни дни от упражняването на това право на Клиента.

За целта е необходимо да представите касовия бон за покупката, стоките да не са били употребявани и да не е нарушена целостта на опаковката и защитните стикери. Разходите за транспорт при упражняване на правото за отказ от покупката се поемат от подателя. Клиентът трябва да върне стоката на адрес: София 1407, бул. Черни Връх 47, БЦ Витоша, телефон 0884 531053, за офис Sexwell.