Мастурбатор Tenga Flip Hole черен

  • Производител: TENGA
  • Кат. номер: 6623

Модерният мастурбатор Flip Hole ще се превърне в любимият ви сексуален аксесоар! Комбиниращ стил и функционалност, той e максимално усъвършенстван, с което се превръща в революционният секс продукт за мъже!

Щом отворите Flip Hole за пръв път, първо ще ви направят впечатление многото елементи включени в релефа. Използваният материал е ултра мек силикон, който нежно масажира члена при проникване и мастурбация. Всеки сантиметър от детайлния вътрешен релеф изпълнява конкретна функция, за да ви достави невиждано досега удоволствие!

Дизайнът на Flip Hole е дискретен и не създава асоциация с предназначението му. Можете да го вземете навсякъде с вас и никой няма да разбере за какво се използва!

Употреба: След отваряне добавете някой от лубрикантите, които се предлагат към мастурбатора. Затворете и вкарайте пениса си в отвора. Ще забележите три бели бутона в горната част, които се използват за доставяне на различно удоволствие. Можете да контролирате степента на засмукване, както и усещането за стегнатост!

За многократна употреба. Почиства се с вода. Има стойка, на която се поставя след почистване.