Мастурбатор-яйце Tenga Egg Dance KH

  • Производител: TENGA
  • Кат. номер: 6644

Яйце за мастурбиране Tenga Egg Dance

Танцувайте цяла нощ! Комбинацията от издатини и ръбове доставя ескалиращо желание за диво и ритмично стимулиране.
Усетете прилив на енергия от улицата! Динамични детайли, обвързани заедно в ярък контраст, осигуряват прилив на силни усещания. Вълнуваща стимулация!

Яйце за мастурбиране Tenga Egg Dance  произведено в Япония. Насладете се на непознати досега оргазми с модерния и дискретен Tenga мастурбатор! Egg Dance е един от моделите в новата серия яйца на Tenga с още по-невероятни релефи за нови изживявания и усещания.

Tenga Egg Dance е изработен от изключително мек силикон, който плътно обгръща пениса. Има специално позициониран релеф по цялата си вътрешност, който в комбинация с лубрикант ще предизвика интензивна стимулация на пениса! Релефът е най-съсредоточен в горната част на яйцето, така че главичката да бъде масажирана максимално. Силата на стимулация зависи от това колко силно стискате яйцето!

Супер разтеглив еластомер скрит във всяко едно от тези дискретни яйца. Разширява се драстично за плътно прилепване, независимо от размера. То е фантастичен подарък за приятел и идеален спътник за пътуване!

Начин на употреба: 

15,00 лв.
Базова цена: 15,00 лв.
Моля, изберете: