Мастурбатор-яйце Tenga Shiny

  • Производител: TENGA
  • Кат. номер: 6652
Яйце за мастурбиране TENGA Shiny, произведено в Япония. Насладете се на непознати досега оргазми с модерният и дискретен Tenga мастурбатор!

Shiny е един от моделите в новата серия яйца на Tenga с още по-невероятни релефи за нови изживявания и усещания. Релефът му е предназначен за хора, които искат бързо и интензивно удоволствие. Връхчетата на меките власинки създават усещането за дълбоко проникване и плавно поемат целия член, доставяйки ви невероятно удоволствие.

Tenga Shiny е изработен от изключително мек силикон, който плътно обгръща пениса. Има специално позициониран релеф по цялата си вътрешност, който в комбинация с лубрикант ще предизвика интензивна стимулация на пениса! Релефът е най-съсредоточен в горната част на яйцето, така че главичката да бъде масажирана максимално. Силата на стимулация зависи от това колко силно стискате яйцето!

Начин на употреба: сипете малко от включения лубрикант във вътрешността на яйцето, поставете главата на члена си вътре, обхванете с ръка и разтегнете яйцето с движения нагоре и надолу. Насладете се на усещането!flip hole red 
15,00 лв.
Базова цена: 15,00 лв.
Моля, изберете: