Мастурбатор-яйце Tenga Crater

  • Производител: TENGA
  • Кат. номер: 6649
Яйце за мастурбиране TENGA Crater, произведено в Япония. Насладете се на непознати досега оргазми с модерният и дискретен Tenga мастурбатор!

Crater е един от моделите в новата серия яйца на Tenga с още по-невероятни релефи за нови изживявания и усещания. Неговата вътрешност е така структурирана, че да стимулира члена с меките си релефи от всички възможни страни; Подобно на изключително умел в оралната любов партньор!

Tenga Crater е изработен от изключително мек силикон, който плътно обгръща пениса. Има специално позициониран релеф по цялата си вътрешност, който в комбинация с лубрикант ще предизвика интензивна стимулация на пениса! Релефът е най-съсредоточен в горната част на яйцето, така че главичката да бъде масажирана максимално. Силата на стимулация зависи от това колко силно стискате яйцето!

Начин на употреба: сипете малко от включения лубрикант във вътрешността на яйцето, поставете главата на члена си вътре, обхванете с ръка и разтегнете яйцето с движения нагоре и надолу. Насладете се на усещането!flip hole red 
15,00 лв.
Базова цена: 15,00 лв.
Моля, изберете: